esmaspäev, 17. juuni 2024

Clare Pooley. VIIENDA PLATVORMI RAHVAS

Varrak, 2023
324 lk.

Lugemisbingo 3. mängulehe soovitus: Raamat, mille tegevus toimub Euroopas. 
*Lugemisbingo kohta saad infot meie kodulehelt ja raamatukogu saalidest

Clare Pooley on inglise kirjanik ja blogija. Enne täiskohaga kirjanikuks hakkamist töötas ta 20 aastat reklaamimaailmas, ta peab Sober Mummy nime all populaarset blogi „Mummy was a Secret Drinker“.

See raamat on väga kaasahaaravalt kirjutatud, lugu ühest kirjust seltskonnast, keda ühendab kaks korda päevas sama rongiga punktist A punkti B sõitmine. Kui Londoni rongireisijate kirjutamata seadus ütleb, et kaasreisijat ei tohi kõnetada äärmisel juhul võib juba tuttava näoga inimesele tervituseks noogutada siis juhuste kokku langemise tulemusena need tegelased paraku eiravad seda. Lahti hakkavad hargnema väga erinevaid elusid elavate inimeste mured ja rõõmud. Tänu uutele rongituttavatele saab alguse nii mõnegi elu kardinaalne muutus. Otsa vaadatakse ilmselgetele ja kardetud kitsaskohtadele oma elus, millest tekivad uued võimalused tulevikuks.

Kui sa veel ei ole seda lugenud siis see on kindlasti üks selle suve raamat. Soovitan soojalt see kaasa haarata suvereisile või päikeselisele rannapuhkusele.

Raamatut luges: Rene Vridolin
Raamatuga saab tutvuda:  ilu- ja teabekirjanduse saalis (2. saal)
Link raamatule andmebaasis Urram: https://www.lugeja.ee/record/2156765

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar