teisipäev, 5. november 2013

KULTUURIKONKSU esimese vooru auhinnasaajad selgunud




Esimese vooru küllusesarvest langes auhindu Monika Austrinile, Marna Krabbile, Diana Schmidtile, Liisi Ansperile, Anne Järvisele, Sander Rinkenile ja Lauri Lillmaale. Palju õnne!

Kolm maksimumpunkte kogunud vastajat, kes jäid jagama esikohta, on meile juba eelmisest hooajast tuttavad Monika Austrin, Marna Krabbi ja Diana Schmidt. Parimatele vastajatele panid auhinnad välja Ugala, Pärimusmuusika Keskus ja Aivar Trallmann. Marna Krabbi eelistas Ugala kingitud kahte piletit etendusele „Kolemees“, Diana Schmidt Pärimusmuusika Keskuse pääsmeid päevasele kontsertkohtumisele ja Monika Austrin Aivar Trallmanni kutset kahele Pärimusmuusika Aidas toimunud Sardiinia vokaalansambli „Tenores di Bitti“ kontserdile.

Raamatukogu poolt saavad Kultuurikapitali toel auhinnatud teise tulemuse saavutanud Liisi Ansper ja  kolmanda tulemuse saavutanud Anne Järvis, kes saavad vastavalt 10- ja 5-euro väärtuses Rahva Raamatu kinkekaarte. Loosi tahtel saab 5-eurose Rahvaraamatu kinkekaardi ka Sander Rinken ning 2 piletit Pärimusmuusika Aida 9. novembri üritusele Mardireggae Lauri Lillmaa.

Teise hooaja esimeses voorus osales kokku 14 vastajat. Tulemused olid tasavägised ning suuremad vahed enim ja vähim punkte kogunud vastajate vahel tekkisid puuduva viite tõttu kaotatud punktide arvelt.  Vaatamata koolivaheajale osales 8 gümnaasiumiealist noort ning nende seas lausa 6 noormeest ning selle üle on väga hea meel.
 
Sel nädalal avaldatakse ajalehes „Sakala“ uued küsimused, millele ootame vastuseid 23. novembriks. Suurepärane on, kui vastaja märgib lisaks oma kontaktandmetele ja nimele ka oma auhinnaeelistuse, sest ka novembri parimaid kilbajaid ootavad head auhinnad:
        Raamatukogu poolt kinkekaardid või kultuuriperioodika tellimus
        Ugalalt 2 piletit etendusele (täpsustame hiljem)
        Aivar Trallmannnilt kutse kahele Raivo Taffenau 50 kontserdile (28. novembril Fellinis)
        Pärimusmuusika Keskus laseb valida kahe sündmuse vahel:  12. detsembri päevane kontsertkohtumine Maarja-Liis Ilusaga või  13. detsembri Tantsumaja.

Kolme vooru järel teeme enne jõule vahekokkuvõtted, mil enim punkte kogunud vastajad saavad lisaks Jõuluvana toodule kingitusi.

Õhinapõhine koostööprojekt viktoriin "Kultuurikonks" sündis Viljandi linnaraamatukogu, Viljandi gümnaasiumi ja ajalehe "Sakala" koostöös. Juba teist aastat koostab grupp gümnasiste kuuekuulise võistlusperioodi (oktoober 2013 - märts 2014) jooksul iga kuu värsketes kultuuriväljaannetes ja maakonnalehes ilmunu põhjal 8 küsimust, mis avaldatakse ajalehes "Sakala" ja linnaraamatukogu kodulehel kuu esimesel täisnädalal.
 
Linnaraamatukogu tänab esimesele kahele voorule küsimusi koostanud kaheksat noort ja nende juhendajaid Jutta Klettenbergi ja Aili Kiini pääsmetega Ugala teatri 21. novembri sündmusele „Teatraarium“: Improvisatsioon +  Kirjutamine = IMPROKIRJUTAMINE.

Edu järgmistes voorudes!
Veronika Raudsepp Linnupuu
Viktoriinisarja koordinaator

Koostööpartnerid ja toetajad:


http://www.sakala.ajaleht.ee/
raamatukogu.viljandi.ee


http://viljandigymnaasium.edu.ee/kodu/
http://www.ugala.ee/
http://www.folk.ee/
http://www.festivals.ee/?s=19

http://pilateseakadeemia.blogspot.com/
http://www.viljandi.ee/et/uldinfo


http://www.kulka.ee/

 
 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar