reede, 14. märts 2014

Kultuurikonksu viimase vooru auhind: KADRI VOORAND GROUP & HANNA PAULSBERG CONCEPT

Kultuurikonksu viimase vooru parimale kingib Aivar Trallmann võimaluse saada auhinnaks pääsmed Eesti-Norra tipptasemel jazzkontserdile, mis toimub Viljandi Jazzkaarekese raames kolmapäeval, 23. aprill 2014 kell 19 Viljandi Pärimusmuusika Aidas (suur saal).

Viimase vooru küsimused SIIT


KADRI VOORAND GROUP & HANNA PAULSBERG CONCEPT

Kadri Voorand ja Hanna Paulsberg kohtusid esmakordselt Euroopa Jazzorkestri (EJO) juures, mille turneel olid nad publiku vaieldamatud lemmikud. Mõlemad esinevad kontserdil omanimeliste ansamblitega, koos on antud hulk kontserte ja ootamas veel rohkem.
Kadri Voorand Group
Kadri Voorand on eriline jazzitalent, kelle karismaatiline hääl, esitus ja isikupärane looming vaimustavad nii kodupublikut kui ka jazzisõpru mitmel pool Euroopas, USA-s, Kanadas. Esimeste seas pälvis ta noore jazzitalendi väärika auhinna. Tunnustusi ja auhindu on pärast seda lisandunud nii kodus kui võõrsil.

KADRI VOORAND – laul
JUSSI KANNASTE – saksofon
MIHKEL MÄLGAND –bass
VILLE PYNSSI – trummid
JOEL REMMEL - klaver

Hanna Paulsberg Concept (Norra)
Noore särava norra saksofonisti  Hanna Paulsbergi kooseis on tõestanud end ühe olulisema ja uudsema jazzkollektiivina. Pärast Norra Noorte Jazzikomeedi auhinna võitmist (2011), on kvartett tuuritanud Suurbritannias, Soomes, Norras ja isegi Gröönimaal. Kvarteti edu alustaladeks on pillimängu meisterlikus ja suur improvisatsiooniline vabadus. Esitatava muusika juured on üheltpoolt afro-ameerika jazzitraditsioonis, teisalt põhjamaises avaras helipildis. Mullusel Jazzkaarel esines Hanna Paulsberg koos Heliotroobiga.

HANNA PAULSBERG – saksofon
OSCAR GRÖNING – klaver
TRYGVE WALDEMAR FISKE – kontrabass
HANS HULBAEKMO –trummid
 

Pääsmete eelmüük PILETILEVI. Hinnad €.  8.20/6.50. Tund enne algust kõik piletid € 10. Kuni 6. aprillini kõik piletid € 6.

Korraldaja: Muusika Viljandi Büroo. Tel 5665 9257.

Koostöö: www.jazzkaar.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar