neljapäev, 10. juuni 2021

Stacey Lee. THE SECRET OF A HEART NOTE

Inglisekeelne audioraamat kestvusega 10 h 19 min 42 s

Fantaasiasugemetega raamat noorest Mimosast, kelle pärandiks on ülitundlik lõhnataju ning selle abil armujookide kokku segamine. Maailmas on vaid kaks sellise oskusega inimest – tema ema ja tema. Eriline anne on teismelisele rõhuvaks koormaks, sest erilise lõhnataju hinnaks on üksindus. Armumise hinnaks on lõhnataju kadumine. 

Mimosa unistab normaalsest teismeelust ürdiaia eest hoolitsemise ja armueliksiiride valmistamise asemel. Asjad muutuvad veelgi pingelisemaks, kui ta kogemata sokutab armujoogi vale naise kohvi sisse. Muidugi on asjasse segatud poisid ning perekonnasaladused.

Raamatut on mõnus kuulata, erinevad olukorrad pakuvad muhedaid itsitamishetki ning kohati pitsitab südant ka emotsionaalne kaasatundmise nutuvõru. Kuigi lugu on mõeldud noortele täiskasvanutele, võivad ka küpsemad täiskasvanud seda rahuliku südamega jalutamise, käsitöö või kartulikoorimise kõrvale nautida. 

Soovitan soojalt!

Raamatut saab laenata Tallinna Keskraamatukogu OverDrive`is. Tallinna Keskraamatukogu e-raamatukogud on avatud kõigile Eesti elanikele. Rohkem infot: http://raamatukogu.viljandi.ee/tallinna-keskraamatukogu-e-raamatute-laenutamine

Raamatut luges: Veronika Raudsepp Linnupuu
Raamatuga saab tutvuda: https://keskraamatukogu.overdrive.com/media/4704946?cid=113570

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar