teisipäev, 1. juuni 2021

Lugemismängus osaleja Marna soovitab motiveerivaid ja inspireerivaid raamatuid

Maikuu lugejamängus osaleja Marna kirjutas meile raamatutest, mis on teda motiveerinud ja inspireerinud ning lubas seda kõikide huvilistega jagada. Blogi haldaja poolt lisatud lingid andmebaasi Urram. Aitäh, Marna!


Tere!

Inspireerivat, mis hoiab su vaimu pool aastat nii kinni, et ei tihka kohe midagi peale lugeda, on ikka olnud. Minu jaoks näiteks Mari Tammari Sõna raamatÕnnepalu Pimeduse tunnil jpt.

Igapäevaelu nõuab oma. Maakodus oli vaja ära  teha üks väheproosaline töö. Juhtusin kuulama järjejuttu, kikitasin kõrvu ja võtsin rkogust Mart Kase Metsiku päevaraamatu. Et nii noor inimene toimetab kõik ise käepäraste vahenditega ja kasutab veel vanu võtteidki - vaat see ajas meidki kohe tegudele. Aitäh, et ta jõudis tegemised veel  kirja ka panna ja teeb seda tänase päevani. Ilukirjandusest leiab ikka praktilist abi ka.

Marna Krabbi


****

Raamatukogu sünnipäeva-aasta igal kalendrikuul saab osaleda lugejamängus, mille ülesanded on seotud lugemise, kirjanduse ja raamatukoguga. Juunikuu lugejamängu ülesanne on kirjutada meile, millise raamatu tegelase või autoriga pead ennast sarnaseks või kelle moodi tahaksid ise olla (autor, pealkiri)

Vastuse võid lisada raamatukogu Facebook´i postituse alla või saata meilile rene.vahtra@raamatukogu.viljandi.ee. Vastanute vahel loosime juuli alguses välja raamatu!

Lugemismängu vastused sobivad ka Lugemisbingo kategooriasse "lugemissoovituse mäng", kus tuleb lugeda ning teistele soovitada vabalt valitud kolme ruudu teemas lisatud põhjalikum lugemissoovitus. Mängus osalejate vahel loositakse detsembrid 2021 kolmes vanuserühmas tuumakad auhinnad. Lugemisbingo kohta saab rohkem infot SIIT

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar