laupäev, 20. oktoober 2018

20. oktoober - Marek Sadam 40

FOTO: Liina Notta / Erakogu 
Marek Sadam

20.10.1978
Muusik, luuletaja


Marek Sadam elas Suure-Jaani lähedal kuni neljanda eluaastani, seejärel kolis tema pere Kolga-Jaani. Ta on lõpetanud Kolga-Jaani Põhikooli ja Viljandi C. R. Jakobsoni nimelise Gümnaasiumi. Õppinud aasta ka Viljandi Kultuurikolledžis. Ta on olnud solist ansamblites N-Euro, Sadamasild, Tuulemaa. 

 

Luule- ja laulutekstidega kogud 

  • Me saame sellest üle (2020) 
  • Tulbid ja bonsai (2018) 

Reisikirjad 

  • Bussiga Miamist - Los Angelesse ja teised lood (2010) 

Loomajutud 

  • Grifoon Leenu (2019)

Diskograafia

  • 2003 Tuulemaa "Küll süda teab"
  • 2008 Laur ja Sadam "Kirjad maale" EAA
  • 2008 "Tähepoisi laulud 1 - 12 kuud" EAA
  • 2014 Sadamasild "Siis tulen, siis jään..." BGM Records
  • 2017 Sadamasild "Grifoon ja šansoon"
  • 2017 Marek Sadam ja Martin Trudnikov "Prantsuse šansoonid Läänemere ääres"
  • 2018 Marek Sadam "Tulbid ja bonsai" 3CD