kolmapäev, 21. jaanuar 2015

Lugemissaali saabusid uhiuued ajakirjad muusikast, spordist ja arvutidisainist huvitatutele!



Basketball


Seekord kaanel siis tõeline Muhu mees, õiges kampsikus. Lisaks Timole uurime lähemalt sügisesi EM vastaseid. Välismaa mängijatest on meil luubi all Klay Thompson ja Alex English. Uurime mis head või paha võib ärevus korvpallimängijatega väljakul teha ning võtame kokku lõppenud turniirid novembri lõpus ja detsembri alguses. Lisaks palju traditsioonilisi rubriike.

Ajakirja koduleht: http://ajakiribasketball.ee/

 
 
 
 



BBC Music Magazine

 
BBC Music Magazine on kord kuus ilmuv BBC tootesarja kuuluv suurima läbimüügiga klassikalise muusika ajakiri maailmas. Ajakirja igast numbrist leiab huvitavaid intervjuusid rokikuulsustega. Iga ajakirjaga on kaasas eksklusiivne täispikk CD. Jaanuarikuu numbriga in kaasas CD „Rostropovich plays JS Bach Cello Suites Nos 2, 3 & 6”

Jaanuarikuu ajakirjanumbriga saate teha tutvust aadressil: http://www.classical-music.com/issue/january-2015   
 
 
 
 
 
 

 

Computer Arts

 
Computer Arts on ajakiri digikunstist. Igast ajakirja numbrist leiate tehnilisi ja kunstilisi nõuandeid disainimaks erinevate graafika -ja animeerimisprogrammide abil, nagu Photoshop, Flash, Illustrator jt. Igal kuul on ajakirjaga kaasas CD.

Veebruarikuu ajakirjanumbriga saate teha tutvust aadressil: http://www.creativebloq.com/computer-arts-magazine

 
 

Uncut


Uncut tutvustab nii klassikuid, keda ikka ja jälle kuulatakse, kui ka uusi muusikuid ning viimaseid undegroundi trende. Välja antud Suurbritannias, sisaldab ta häid kirjatükke, sadu muusika- ja filmiülevaateid, intervjuusid, uudiseid ning iga väljaandega on kaasas CD.

Veebruarikuu ajakirjanumbriga saate tutvust teha aadressil: http://www.uncut.co.uk/magazine/february-2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar