kolmapäev, 7. september 2022

Stardib noorte fotovõistlus “Ma ei ole kohatu”!

Kutsume kõiki 14-19-aastaseid noori jagama fotona kohti Viljandist, kus teile meeldib aega veeta, tunda end mugavalt, leida inspiratsiooni loominguks või lihtsalt sõpradega koos olla. Kaardistame ära need kohad linnas, mis on teile olulised. Loodame näha kohavalikute kirjusust (mitmekülgsust), mis annaks ainest (mõtteid) edasisele arutelule, kui noortesõbralik linn on Viljandi. Lisaks ootame iga foto või fotoseeria juurde teksti, mis selgitab pildi valikut.

Ülelinnalisele fotovõistlusele annab avalöögi Kairo Kiitsaku fotograafia töötuba 10. septembril kell 12-14 Viljandi Avatud Noortetoas. Soovijate osalemiseks registreeruda e-postil kultuurikonks@gmail.com

Võistlusele saatmiseks sobivad nii töötlemata kui töödeldud pildid, olgu nad tehtud fotoaparaadi või käepärase nutitelefoniga. Peamine, et foto pikema külje pikkus oleks vähemalt 3000 px ja faili vorming jpg. Valikust fotodest koostatakse rändnäitus, mida saab edaspidi näha erinevates Viljandimaa noortekeskustes ja raamatukogudes.

Fotosid ja tekste ootame kuni 30. septembri keskööni 2022 aadressil kultuurikonks@gmail.com.

Võistluse lõpetamine koos näituse avamise ja avaliku dialoogvestlusega toimub 27. oktoobril Viljandi Linnaraamatukogus.

Parimale Klicki 100-eurone kinkekaart ja lisaks erinevad elamusauhinnad

Fotovõistlust ja Kairo Kiitsaku töötuba projekti toetavad Eesti Kultuuriministeerium ja Eesti Raamatukoguhoidjate Ühing.


Head märkamist, pildistamist ja võistlusel osalemist!


Lisainfo: Viljandi Avatud Noortetuba ja Viljandi Linnaraamatukogu

Fotokonkursi link ja osalemise tingimused: Viljandi Linnaraamatukogu kodulehel ja Facebookis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar