kolmapäev, 3. juuni 2020

Veronica Henry. KUIDAS LEIDA ARMASTUST RAAMATUPOEST

Eesti Raamat, 2019
Raamat on ilmunud Eesti raamatu sarjas Tõlkes leitud

Veronica Henry on 1963 aastal sündinud inglise kirjanik ja ajakirjanik; ta kirjutab ka telesaateid. Tänaseks on ta kirjutanud umbes 15 raamatut ja eesti keeles on ilmunud nendest üks – „Kuidas leida armastust raamatupoest“.

Lugejad, kes armastavad ajaviiteromaane aga ei taha väga „läilat“ kirjandust, leiavad omale sellest sarjast Tõlkes leitud kindlasti lugemiseks nii mõndagi. Natuke on olnud minu jaoks ehmatavaks nende raamatute pealkirjad, mille järgi me ju esmapilgul raamatuid valime. Kuigi pealkirjad on paljudel „läilad“ siis sisuga need tavaliselt ei ole klappinud, sisult on raamatud (vähemalt need mida mina sellest sarjast olen seni lugenud) olnud toredad lood, inimeste eneseleidmisest, elus ette tulevate raskuste ületamisest, õnne- ja rahutunde otsingust erinevate sündmuste kaudu.

„Kuidas leida…“ tegevus on seotud raamatupoega (nagu pealkirigi ütleb) ja sellest, mis saab, kui elust lahkunud omaniku tütar peab juhtimise üle võtma. Kas teha seda, kuidas teha seda, milleks üldse seda teha? Loos hakkavad hargnema erinevad sündmused nii olevikust kui minevikust. Kes mängib ausate kaartidega, kes ei tee seda vaid kasutab oma mõjuvõimu ja raha millegi saavutamiseks. 

Mis saab raamatupoest ja kas on võimalik leida armastust raamatupoest seda lugege juba ise.

Raamatut luges: Rene Vahtra
Raamatuga saab tutvuda: ilu- ja teabekirjanduse saalis (2. saal)
Link raamatule andmebaasis Urram: https://www.lugeja.ee/record/1889925

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar