teisipäev, 23. märts 2021

Lugejamängus osaleja Kristi soovitab: Elizabeth Peters CROCODILE ON THE SANDBANK

Raamatutvustus keskkonnas Goodreads:
Amelia Peabody is Elizabeth Peters' most brilliant and best-loved creation, 
a thoroughly Victorian feminist who takes the stuffy world of archaeology 
by storm with her shocking men's pants and no-nonsense attitude!

In this first adventure, our headstrong heroine decides to use her substantial 
inheritance to see the world. On her travels, she rescues a gentlewoman in 
distress - Evelyn Barton-Forbes - and the two become friends. The two 
companions continue to Egypt where they face mysteries, mummies 
and the redoubtable Radcliffe Emerson, an outspoken archaeologist, 
who doesn't need women to help him solve mysteries -- at least that's what he thinks! 
Autor: 
Elizabeth Peters
Pealkiri: Crocodile on the Sandbank
Raamatut kahjuks Viljandi Linnaraamatukogus pole, küll aga saab 2. saali Ameerika Teabepunktist laenata samalt autorilt raamatut "Lord of the silent" (link ansmebaasis Urram https://www.lugeja.ee/record/969469)

See Elizabeth Petersi teos on saanud minu lemmikuks, sest mulle isiklikult tohutult meeldib Vana-Egiptus ja arheoloogia ning selles raamatus ongi just nendest väga palju juttu. Peters andis mulle selle teosega väga palju informatsiooni egüptoloogia kohta, mida pean meeles ka oma tulevases elus ja ülikooliõpingutel. Samuti ei saa üle ega ümber selle raamatu geniaalsetest tegelastest, kellest hakkasin kohe puudust tundma kui raamat läbi sai. See on väga meisterlikult teostatud raamat!

Raamatut soovitab: Kristi Tornius



***

















Raamatukogu sünnipäeva-aasta igal kalendrikuul saab osaleda lugejamängus, mille ülesanded on seotud lugemise, kirjanduse ja raamatukoguga. Märtsikuu lugejamängu ülesanne on saata pilt oma lemmikraamatust. Kirjuta juurde ka, miks just see raamat on Sinu lemmikuks saanud. Vastuse võid lisada raamatukogu Facebook´i postituse alla või saata  meilile rene.vahtra@raamatukogu.viljandi.ee.  Vastanute vahel loosime aprilli alguses välja raamatu!


Lugemismängu märtsikuu vastused sobivad ka Lugemisbingo kategooriasse "lugemissoovituse mäng", kus tuleb lugeda ning teistele soovitada vabalt valitud kolme ruudu teemas lisatud põhjalikum lugemissoovitus. Mängus osalejate vahel loositakse detsembrid 2021 kolmes vanuserühmas tuumakad auhinnad. Lugemisbingo kohta saab rohkem infot SIIT

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar