esmaspäev, 6. aprill 2020

Tervitan Teid blogi taaskäivitamise puhul!

Tere!

Viimasest blogipostitusest on kiiresti möödunud kaks aastat. Lihtsalt blogipidaja Veronikal tulid uued ülesanded ning aega kodulooliste isikute tähtpäevade puhul nende biograafiat koostada jäi üha vähemaks ja vähemaks, kuni kadus hoopis. Õnneks tuli häid muudatusi terves raamatukogus, sest meie töötajad asusid huvijuht Agnese julgustusel raamatukogu facebooki lehel jagama oma häid lugemiselamusi.

Eelmisel kuul muutus meie olukord taas. Nagu kõigil Eesti Vabariigis. Nagu kõigil tervel planeedil. Ja me saime aru, et kuigi raamatukogu töötab nüüd teisiti, on lugejatel raamatuid ja lugemissoovitusi vaja rohkem kui kunagi varem. Vaadake pilti allpool, kus karantiinist vabanenud raamatud ootavad oma kohale toimetamist ning reserveeritud raamatud allkorrusele viimist.

Paraku on neid toredaid töötajate kirjutatud tekste facebooki lehel väga raske üles leida ning me otsustasime blogi taaselustada ning raamatututvustusi kenasti märksõnadega süstematiseeritult huvilisteni tuua.

Loodan, et uuendus võetakse hästi vastu ning jõudumööda püüame jätkata ka kodulooliste isikute tähtpäevade meelespidamisega!

Head lugemist!
Teie Veronika

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar